English Like ons op Facebook Talenthouse Instagram Inschrijven Login
Voor werkgevers

Werkgevers

Het studietalent van Tilburg. 

Als studentenstad bruist Tilburg van de talenten. Talenten die door hun studie beschikken over waardevolle kennis. Heeft u op dit moment vacatures voor studenten of denkt u na over het in dienst nemen van studenten? Met Talenthouse Tilburg krijgt u toegang tot dé database met HBO+ studenten in de regio Tilburg die op zoek zijn naar een studiegerelateerde bijbaan. Gemotiveerde part-time medewerkers die van wanten weten en beschikken over de juiste kennis om werkzaamheden binnen uw bedrijf gestructureerd uit te voeren. 

Hoe werkt het matchingsysteem?

Studenten melden zich aan op het matchingsysteem via www.talenthousetilburg.nl en stellen een profiel samen op basis van studie, ervaring en interesse. U logt in op het matching platform waar u een studentenprofiel samenstelt. Het systeem gaat vervolgens op zoek naar een top 3 van de meest geschikte studenten in Tilburg. U heeft vervolgens zelf de keuze met wie u een afspraak maakt om nader kennis te maken.

Voordelen voor bedrijven

• Toegang tot database met goed opgeleide Studenten uit de regio.

• Matchen op basis van CV & profielkenmerken.

• Snel inzetbaar.

• Voor korte & lange termijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Talenthouse Tilburg kunt u contact opnemen met Marc van Rijen op telefoonnummer 06 11 71 58 99 of een bericht sturen naar marc@talenthouse.work.

 

Aanmelden bedrijfBlijf op de hoogte, ontvang de talenthouse nieuwsbrief?
Talenthouse Tilburg. Voor studiegerelateerde bijbanen in de regio

privacybeleid
brain drain

Stop de braindrain

Bijverdienen en relevante ervaring op doen voor je opleiding. Dat is talenthouse voor studenten. De vraag naar jonge gedreven talenten in bedrijven groeit, terwijl studentensteden juist te maken hebben met een braindrain. Met ons platform bieden we bedrijven op basis van studentprofielen de mogelijkheid om de perfecte match voor hun bedrijf te vinden.