English Like ons op Facebook Talenthouse op LinkedIN Talenthouse Instagram Schrijf je in Login
Voor werkgevers

Aanmelden bedrijf

Personeel zoeken onder studietalenten in Tilburg 

Als studentenstad bruist Tilburg van de talenten. Talenten die door hun studie beschikken over waardevolle kennis. Heeft u op dit moment vacatures voor studenten of denkt u na over het in dienst nemen van studenten? Met Talenthouse Tilburg krijgt u toegang tot dé database met meer dan 850 HBO en Universitaire studenten in de regio Tilburg die op zoek zijn naar een studiegerelateerde bijbaan. Gemotiveerde part-time medewerkers die van wanten weten en beschikken over de juiste kennis om werkzaamheden binnen uw bedrijf gestructureerd uit te voeren. 

Hoe werkt het matchingsysteem voor bedrijven?

Studenten melden zich aan op het matchingsysteem via www.talenthousetilburg.nl en stellen een profiel samen op basis van studie, ervaring en interesse. U logt in op het matching platform waar u een zoekprofiel samenstelt. Het systeem gaat vervolgens op zoek naar een top 3 van de meest geschikte studenten in Tilburg. U heeft zelf de keuze met wie u een afspraak maakt om nader kennis te maken. Daarnaast heeft u ook de vrijheid de nummers 4 en verder te bekijken en uit te nodigen voor een kennismaking. Want bij Talenthouse Tilburg zoekt u tegen vaste afspraken zo vaak personeel onder studenten als u wilt om één of meedere studenten te werven voor uw organisatie.

Voordelen voor bedrijven

• Toegang tot database met goed opgeleide Studenten uit Tilburg.

• Studenten matchen op basis van studie, CV & profielkenmerken.

• Snel inzetbaar.

• Voor korte & lange termijn.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Talenthouse Tilburg kunt u contact opnemen met Marc van Rijen op telefoonnummer 06 11 71 58 99 of een bericht sturen naar marc@talenthouse.work.

 Blijf op de hoogte, ontvang de talenthouse nieuwsbrief?
Talenthouse Tilburg. Voor studiegerelateerde bijbanen in de regio

privacybeleid
brain drain

Talenthouse Tilburg

Als studentenstad bruist Tilburg van de talenten. Studenten die door hun studierichting beschikken over waardevolle vakkennis. Talenthouse Tilburg vormt met het uitgebreide, intelligente matchingplatform de schakel tussen studenten op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan en bedrijven in Tilburg met bijbaan vacatures.